Elemental Business Centre ēkas kļūst par pirmajām Latvijā, kas ieguvušas BREEAM Outstanding līmeņa sertifikātu Ziņas

Elemental Business Centre ēkas kļūst par pirmajām Latvijā, kas ieguvušas BREEAM Outstanding līmeņa sertifikātu

Ceturtdiena, 1 augustā, 2024

Skanstē esošais biroju nomas komplekss "Elemental Business Centre" saņēmis "BREEAM Outstanding" novērtējumu, kas ir pats augstākais līmenis "BREEAM" vērtējumu skalā.

"Elemental Business Centre" šobrīd ir vienīgais projekts Latvijā ar tik augstu vērtējumu. "Elemental Business Centre" līdz šim ēku novērtēšanas sistēmā BREEAM bija ieguvis "Excellent" līmeņa pagaidu sertifikātu, ar kuru Latvijā var lepoties vien daži jaunie projekti. Taču, kā norāda "Elemental Business Centre" pārdošanas vadītājs Imants Krēsliņš, jau no projekta pirmsākumiem tika mērķtiecīgi īstenoti visi iespējamie pasākumi, kas ļautu iegūt augstāko "Outstanding" līmeni. BREEAM sertifikāts apliecina ēku atbilstību augstiem energoefektivitātes un ilgtspējības standartiem, nodrošinot videi, ēku lietotājiem un apkārtnes iedzīvotājiem draudzīgus risinājumus.

"Elemental Business Centre" ir biroju nomas komplekss, kas sastāv no divām savā starpā savienotām biroju ēkām - "Elemental Green" un Elemental Blue", kuru kopējā iznomājamā platība ir 21 000 m2. Šobrīd biroju centrā nomai vēl pieejami 2 000 m2 biroju platību, savukārt gandrīz 90% ir jau iznomāti. Pieejamas telpas jebkura izmēra uzņēmumiem, sākot no 100 m2.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 11 mēnešu 8 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē