Mājas par četristabu dzīvokļa cenu Ziņas

Mājas par četristabu dzīvokļa cenu

Piektdiena, 18 oktobrī, 2024

Rīgas Bieriņu mikrorajonā ar AS Westkredit atbalstu Kurmales ielā ir īstenots rindu māju projekts, kas pirkšanai tiek piedāvāts par cenām, kas ir salīdzināmas ar četristabu dzīvokļa iegādi. Runa ir par sešām divstāvu mājām, kas uzceltas kopējā teritorijā.

Turklāt katrs pircējs savā īpašumā iegūst atsevišķu izdalītu un norobežotu kompaktu zemesgabalu, kura platība ir 350 m². Pēc tipveida projekta būvēto piecistabu māju platība ir 138 m². Pirmajā stāvā ir izvietota apkures katlu telpa, plaša viesistaba, kas ir apvienota ar virtuvi, darba kabinets un sanitārtehniskais mezgls. Otrajā stāvā atrodas trīs guļamistabas un vannas istaba. Visas mājas ir pievienotas pilsētas ūdensapgādes un kanalizācijas sistēmām. To energoefektivitāte atbilst A+ klases prasībām. Pirmā stāva apkurei tiek izmantotas silto grīdu sistēmas, bet otrajā ir uzstādīti radiatori. Katras mājas apkuri īpašnieki var regulēt individuāli, izmantojot gāzes apkures katlu. Katras mājas neatņemama sastāvdaļa ir garāža vienai automašīnai, turklāt garāža ir aprīkota ar vārtiem divās mājas pusēs. Saskaņā ar attīstītāja aprēķiniem katras mājas apkure pat visaukstākajos ziemas mēnešos nepārsniegs 130 eiro.

Mājas tiek tirgotas par cenām, sākot no 215 000 eiro — par šādu cenu tiek piedāvāta malējā māja, kas atrodas pie izbrauktuves no kompleksa. Pārējās mājas tiek piedāvātas par 230 000 eiro. Pircēji, kam darījumam nepieciešams kredīta finansējums, var sazināties ar AS Westkredit, kas ir gatava piedāvāt izdevīgus nosacījumus un izsniegt aizdevumu 80% apmērā no pirkuma cenas.Kompleksa pirmie iemītnieki jau gatavojas pārcelties uz saviem īpašumiem. Komplekss atrodas vietā ar labi attīstītu infrastruktūru.

Romans Golubevs @user_9210717
https://www.buvbaze.lv/user_9210717/
4 gadi 11 mēnešu 8 dienu portālā
Bija online 13 jūlijā 09:58
Meklētājs būvniecības nozarē