Energo pulss arī Tavā mājoklī! Новости

Energo pulss arī Tavā mājoklī!

Понедельник, 12 августа, 2024

No tā, kā cilvēks izmanto savu enerģiju, ir atkarīga viņa veselība un labklājība. Līdzīgi ir ar elektrības patēriņu mājoklī. Nepārdomāta elektrības lietošana ietekmē gan ģimenes budžetu, gan apkārtējo vidi. Kā noskaidrot, cik efektīvi saimnieko jau tagad?

Elektrum Energoefektivitātes centra eksperti ir pārliecināti, ka gluži kā cilvēka dzīvesveids ietekmē sirdsdarbības pulsu, tā arī mājoklim piemīt Energo pulss, kas atkarīgs no mājokļa iemītniekiem un to energorsursu, elektroierīču izmantošanas paradumiem.

Kopš 2020. gada Elektrum klientiem pieejama unikāla iespēja izmērīt sava mājokļa Energo pulsu, uzzinot, cik energoefektīvi saimnieki tajā mīt un saņemot lietderīgus ieteikumus ik mēnesi.

Dalība Energopulss programmā ir bez maksas. Līdz šim to izmantojuši jau vairāk nekā 30 000 Elektrum klientu! Vai Tu jau pievienojies šai programmai? Ieskaties energopulss.lv un aizpildi Energo pulsa anketu jau šodien!
 

Kāds ieguvums?
Pateicoties Energo pulsam, varēsi noteikt un salīdzināt mājokļa enerģijas patēriņu ar līdzīgām mājsaimniecībām Latvijā, un saņemt tieši Tev piemērotus ieteikumus mājokļa pulsa uzlabošanai.
Saskaņā ar starptautiskiem pētījumiem un citu valstu pieredzi mājsaimniecībai, ievērojot individualizētus energoefektivitātes padomus un ikdienā sekojot līdzi saviem elektrības lietošanas ieradumiem, energoresursu patēriņu ir iespējams samazināt līdz pat 10 %!

Kas jādara?
Lai aizpildītu anketu energopulss.lv, nepieciešamas aptuveni 8 minūtes Tava laika. Aizpildot anketu, tiks izveidots mājokļa profils, iekļaujot mājokļa apkures veidu, elektroierīces un enerģijas lietošanas paradumus. Kas notiks pēc tam?

  1. Pēc mājsaimniecības anketas saņemšanas operatīvi tiks izvērtēta iesniegtā informācija. Tavas mājsaimniecības profils tiks salīdzināts ar līdzīgām mājsaimniecībām Latvijā, lai sagatavotu mājsaimniecības enerģijas patēriņa analīzes pārskatu.
  2. Pārskatu savā elektrum.lv profilā ieraudzīsi nākamā mēneša sākumā. Piemēram, ja šī mēneša 20. datumā iesniegsi mājokļa Energo pulsa anketu, nākamā mēneša 9. datumā mājokļa enerģijas patēriņa analīzes pārskats jau būs tavā elektrum.lv profilā. Tajā atradīsi sava mājokļa Energo pulsa indeksu. Tas ir pirmais indikators, kas ziņo, cik vienmērīgs ir mājokļa enerģijas patēriņš.
  3. Līdz ar enerģijas patēriņa pārskatu saņemsi arī Tavai mājsaimniecībai pielāgotus energoefektivitātes padomus, kas ļaus pārskatīt enerģijas lietošanas paradumus un uzlabot mājokļa Energo pulsa indeksu, ja tas būs nepieciešams.
  4. No šī gada Energo pulsa klientiem papildu ir ekskluzīvi pieejams energoefektivitātes kalendārs/plānotājs, ko var  izdrukāt un pielikt pie ledusskapja vai citā ērtā vietā mājoklī, lai atzīmētu tajā svarīgākos mēneša notikumus, veiktu piezīmes, kā arī iepazītos ar noderīgiem padomiem energoefektīvākai saimniekošanai atbilstoši katram mēnesim.

Kļūsti efektīvs jau tagad!
Ievērojot Elektrum Energoefektivitātes centra ekspertu sagatavotos ikmēneša padomus, rūpēties par mājokļa energoefektivitāti ir vienkārši. Papildu ieteikumus, kā saimniekot pārdomāti un efektīvi, jau tagad skati EsmuEfektivs.lv!

Ilze Balcerbule @user_3213148
https://www.buvbaze.lv/user_3213148/
6 лет 3 месяца 16 дней на портале
Был онлайн 12 часов назад
Строительный поисковик